wsv Amicitia

donderdag 20-06-2019 start Langenboom

vrijdag 21-06-2019 start Mill

Het is weer voorbij de Avondwandelvierdaagse in de Gemeente Mill

Vorige week was het dan zover de 4 e editie van de Avondwandelvierdaagse ging van start.

Dit evenement organiseren wij als wandelclub Amicitia, samen met Stichting Activiteiten Mill en het ondernemerscollectief Mill. Met 200 tot 275 deelnemers per avond is de organisatie dan ook zeer tevreden. Onder hen ook een groot aantal kinderen, hier zijn we erg blij mee.

De scholen in onze gemeente worden hierover elk jaar benadert om aandacht te schenken aan onze wandelvierdaagse, gelukkig werken de scholen hier dan ook graag aan mee. Dit jaar heeft de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) ons overkoepelend orgaan samen met de supporter van Nederland Schoon opgetrokken om de wandelvierdaagse ook een schoon feestje te maken. Zo zijn de kinderen en hun ouders bewust gemaakt van (zwerf)afval, zodat ze hun eigen afval onderweg niet laten vallen, maar juist verzamelen in zakken en bakken. Het doel is om geen zwerfafval op de route achter te laten, aan deze actie is goed gehoor gegeven. We hebben de zakken verzameld en de gemeente Mill en St. Hubert heeft deze kosteloos bij ons opgehaald! Op de rust en finishplaatsen hebben we genoten van de muzikale activiteiten van Moi Zat, Heigalmers, Toeternietoe en Engsele elk jaar weer verlenen ze hun medewerking. Ook met de locaties van waaruit we de wandelingen organiseren zijn we erg blij, we mochten gebruik maken van de kantine van de Willy’s in Wilbertoord, Café Difference in St. Hubert, Zaal Bens in Langenboom en Zaal Royal in Mill. Op de vierde en laatste dag kreeg iedereen die vier avonden heeft gewandeld een wandeldiploma en een medaille uitgereikt, een mooie herinnering aan vier avonden wandel plezier. We bedanken ook al onze leden die meegeholpen hebben om deze avondvierdaagse goed te laten verlopen, vier dagen lang, kantinedienst, stempelen, uitzetten van de routes en weer ophalen, inschrijven en nog zoveel meer en ook niet te vergeten de werkgroepsleden Avondvierdaagse in samenwerking met S.A.M. en O.C.M..

Als u heeft deelgenomen heeft u hopelijk genoten van de uitgezette routes. Maar zonder u en al onze vrijwilligers kan dit evenement niet plaats vinden, volgend jaar organiseren we weer een avondvierdaagse en wel op 18,19,20 en 21 juni, tot dan!