WSV Amicitia
Wandelen is gezond

Clubreis 2022

Alternatieve bestemming

Wij hebben die gevonden en wij vinden dit alternatief zeer de moeite waard.

Van donderdag 25 augustus tot en met zondag 28 augustus wordt door de IVV in samenwerking met de IML in Frankrijk en Duitsland voor de 6 e maal de zogenaamde Europiade georganiseerd. Zie: IVV-Europiad (ivv-web.org)

Reis van woensdag 24 augustus tot en met zondag 28 augustus.

Op de heen-en terugreis willen we, als de tijd het toelaat, andere plaatsen bezoeken zoals Metz en/of Nancy of een oude mijn in Saarland, de Volklinger Hutte. Straatsburg en het oude centrum zullen we tijdens de wandelingen en gedurende ons verblijf uitgebreid kunnen bekijken. Het zijn allemaal bezienswaardigheden met de UNESCO Werelderfgoedstatus. Ook zullen we zoals steeds weer een keer gezamenlijk eten.

De totale kosten zijn nog niet exact in te schatten, reken zeker op € 100 per dag.Deelnemers aan eerdere clubreizen zullen zelf een raming kunnen maken.

En nu maar hopen dat dit bijzondere evenement niet ook wordt geannuleerd

Alternatief in geval van afgelasting

Voor het geval deze Europiade onverhoopt ook niet doorgaat willen wij nu al een alternatief achter de hand hebben. Dan gaan we het weekend erna, dus van zaterdag 3 september tot en met maandag 5 september naar Zuid-Limburg. Op zondag 4 september wordt een wandeling in het mooie glooiende heuvelland georganiseerd. In beide gevallen zullen we ook wat interessante plekken bezoeken, deelnemen aan een stadswandeling en/of excursie.

Commissie Clubreizen WSV Amicitia; Henk Rutten en Henk Vissers.

Clubdag 17 september 2022

Deze wordt georganiseerd door André de Groot, Theo van den Bergh en Gied Blom.

U kunt zich aanmelden tot 28 mei.