WSV Amicitia
Wandelen is gezond

Clubreis 2021

Vanuit standplaats Zwolle hebben we in het weekend van vrijdag 10 september tot en met zondag 12 september een gedeelte van het Westerborkpad gelopen. Dit pad volgt letterlijk het spoor van de tragische deportatie van de Joden naar de vernietigingskampen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

We bezochten herinneringskamp Westerbork waar op indringende wijze de verschrikkingen van het kamp werden getoond.

Zaterdagmorgen gingen we met een grote groep op weg. We startten  voor een wandeling van ongeveer 17 kilometer. Het was prachtig wandelweer. Rond 17.00 uur waren we terug in het hotel. ’s Avonds werd er gezamenlijk gegeten. Er kon zelfs onbeperkt bij gedronken worden.

Zondag was het alweer de laatste dag, naar eigen inzicht in te vullen.

Afgaande op de meningen van de deelnemers was het wederom  een geslaagde clubreis.

Commissie Clubreizen WSV Amicitia; Henk Rutten en Henk Vissers.

Clubdag 18 september 2021

Op zaterdag 18 september was onze jaarlijkse clubdag ,deze keer georganiseerd door Nola de Groot, Henk Rutten en Tonny v.d. Bergh. Om 13.00 uur werden we in Grave bij de Jeu de Boules vereniging verwacht. Met 43 deelnemers was onze club goed vertegenwoordigd, na koffie met gebak en de uitleg konden we beginnen. Er werd fanatiek gespeeld en volop genoten. Het was prachtig weer, een drankje erbij en de middag kon niet meer stuk. Om 17.30 uur waren we in ons clubgebouw waar nog een quiz gepresenteerd werd. We sloten af met een barbecue. Hierna werden de prijswinnaars naar voren geroepen en gefeliciteerd, dit waren André de Groot, Martha Hendriks, Gied Blom, Theo v.d. Bergh, Helma Janssen en Susan Abels, de eerst drie genoemde personen mogen de clubdag van 2022 organiseren.