WSV Amicitia
Wandelen is gezond

Clubreis 2022

De clubreis (alleen voor leden)gaat naar Luxemburg.

De IMLwandeling in Diekirch is op 11 en 12 juni , zie  www.imlwalking.org

Het is 9 jaar geleden dat we hier zijn geweest, ondertussen hebben veel nieuwe leden.

Daarom bieden we deze wandeling opnieuw aan.

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden: Deze kunnen allebei worden uitgevoerd.

A) 3-daagse clubreis:

Vrijdag 10 juni vertrek met minibusjes vanaf Mill naar Luxemburg. Vrijdagmiddag: bezoek aan de gelijknamige hoofdstad. UNESCO Werelderfgoed

Zaterdag 11 juni: deelname 1e dag IML-Luxemburg.                   Zaterdagavond 11 juni: gezamenlijk eten.

Zondag 12 juni: deelname 2e dag IML-Luxemburg.                               Zondag laat in de middag; terug naar Mill.

2 overnachtingen in een hotel, logies en ontbijt, prijs: circa € 250 - € 350.

B) 4-daagse clubreis: Tot zondagavond: zie onder A.

Zondagavond 12 juni: (eventueel nogmaals) gezamenlijk eten.

Maandag 13 juni: na het ontbijt vertrek naar huis. Onderweg bezoek aan de voormalige steenkolenmijn van Blegny, tussen Luik en Maastricht, dus vlakbij de Nederlandse grens. UNESCO Werelderfgoed

3 overnachtingen in een hotel, logies en ontbijt, prijs: circa € 350 - € 450.

Commissie Clubreizen WSV Amicitia; Henk Rutten en Henk Vissers.

Clubdag 17 september 2022

Deze wordt georganiseerd door André de Groot, Martha Hendriks en      Gied Blom.