wsv Amicitia
Wandelen is gezond

  

 

Winteractie:

Wandel (gratis) mee met Amicitia. Heeft u goede voornemens om in 2019 meer te bewegen of wandelt u gewoon graag?

Vanaf 3 januari  organiseert Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 5,00 een winter passe-partout kopen waarmee u de hele winter (dertien keer tot 28 maart) mee  kan wandelen op de donderdagavonden. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de grote winterwandelingen op zondag 13 januari en 3 februari. U kunt uiteraard ook lid worden van wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27,00 per jaar en dan is deelname altijd gratis.
De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd.

Tip: Neem een fel gekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.
Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via secretaris@wsvamicitia.nl of 0485 453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 3 januari.


          
Foto's:

Voor foto's

https://nl-nl.facebook.com/pg/wandelsport/photos/?ref=page_internal