wsv Amicitia
Wandelen is gezond

  

 

Uitnodiging

Wij vieren ons 60 jarig bestaan!

In 2019 is het 60 jaar geleden dat

Wandelsportvereniging “Amicitia” is opgericht.

Dit willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan onze jubileumtocht.

 

Op zondag 14 april

Start is bij ons “Clubhuis Op Goede Voet” aan de Sportweg 13, 5451 HE Mill.

U kunt deelnemen aan de onderstaande tochten:

40 kilometer 7.00-8.00 uur, 30 kilometer 7.00-10.00 uur,

20 kilometer 7.00-12.00 uur, 10 kilometer, 7.00-12.00 uur,

5 kilometer 7.00-12.00 uur.

De inschrijfkosten bedragen € 4,50 per persoon, leden van KWBN betalen € 3,50 per persoon. Dit is inclusief een consumptie en iets lekkers. Er zijn ook medailles te koop. Startbureau sluit om 17.00 uur.

De routes gaan over verharde wegen, onverharde paden, door de omgeving van Mill. Er is veel aandacht voor “beleving” met onderweg bossen, weilanden, akkers, agrarische bedrijven, water, (met een trekpontje) een molen, een deel van het parcours is gelegen in een natuurgebied van Brabants Landschap met kasteel Tongelaar en oude boerderijen, recreatiegebied de Kuilen, natuurgebied De Maurik, het Langven, de Groespeel en Sporen van de Oorlog. Voor meer informatie bezoek onze website www.wsvamicitia.nlZilveren speld wandelbond KWBN voor Walter van Erkelens    Op woensdag 13 maart werd tijdens de jaarvergadering van Wandelsportvereniging Amicitia in Mill, voorzitter Walter van Erkelens in het zonnetje gezet omdat hij al 60 jaar lid is van Amicitia en inmiddels al 40 jaar actief is in het bestuur van de vereniging. Als dank voor zijn intensieve betrokkenheid bij WSV Amicitia werd hij door de landelijke wandelbond KWBN onderscheiden met de Zilveren verenigingsspeld.  
   Walter is al lid van Amicitia sinds de oprichting van de wandelsportvereniging 60 jaar geleden. Van 1979 tot 2014 was hij secretaris van de vereniging en vanaf 2014 tot heden is hij de voorzitter van Amicitia. Al 40 jaar organiseert hij wandeltochten, beheert hij het clubhuis 'Op Goede Voet' en verzorgt hij verenigingsleden tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Bij dit alles heeft hij veel aandacht voor mensen met een verstandelijke beperking.    
   Kortom, een actieve verenigingsbestuurder waar de vereniging op kan bouwen
en waar KWBN veel waardering voor heeft. En niet alleen KWBN maar zeker ook
   de leden van Amicitia, als blijk van waardering ontving hij van hen dan ook een herinneringsbord. Walter was hierdoor compleet verrast.    
   Ook de leden werden niet vergeten, voor hen is er een nieuw wandelshirt, een pen met inscriptie en een persoonlijke ledenpas van Amicitia.    
   Op 14 april organiseert Amicitia een jubileumwandeltocht vanuit clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze mooie wandeling.           Foto`s zijn gemaakt door Toon WillemsFoto's:

Voor foto's

https://nl-nl.facebook.com/pg/wandelsport/photos/?ref=page_internal