wsv Amicitia
Wandelen is gezondGoede voornemens? Wandelsportvereniging Amicitia helpt u hiermee!


Winteractie: wandel (gratis) mee met Amicitia

Heeft u goede voornemens om in 2020 meer te bewegen of wandelt u gewoon graag? Wandelsportvereniging Amicitia Mill organiseert wekelijks op donderdagavond een leuke groepswandeling. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen!


Vanaf 2 januari 2020 organiseert Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste keer mag iedereen om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u voor € 7,50 een winter passe-partout kopen waarmee u de hele winter (dertien keer) mee kan wandelen op de donderdagavonden. Ook kunt u hiermee deelnemen aan de grotere winterwandelingen op zondag 5 januari en 2 februari. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar en dan is deelname altijd gratis.  


De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uurtje. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.


Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via secretaris@wsvamicitia.nl of 0485-453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag op een donderdagavond!Wandelen in Mill, 46e winterserie!


Wandelsport vereniging Amicitia in Mill organiseert op zondag 2 februari de vierde winterwandeling.

Wandelaars kunnen op die dag afstanden lopen van 5,10,15,20 en 25 kilometer en ook 42 kilometer behoort tot de mogelijkheden. Er zijn dus geschikte afstanden voor gezinnen met kinderen en voor geoefende lopers. De routes leiden de wandelaars door de wijde omgeving van Mill over verharde en onverharde paden. De routes zijn voorzien van pijlen. De start is vanaf het Clubhuis Op Goede Voet aan de Sportweg 13 in Mill. Te bereiken via de doorgaande weg tussen Wanroij en Mill. Parkeren kan onder andere bij uitvaartcentrum Annora. De starttijd voor de wandelaars die 42 kilometer willen lopen is tussen 8.00 en 9.00 uur, voor 25 kilometer starttijd tussen 8.00 en 10.00 uur, voor degenen die 20 willen lopen is de starttijd tussen 8.00 en 12.00 uur. Overige afstanden kunnen starten tussen 8.00 en 13.00 uur. Het start bureau sluit om 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, leden van een erkende wandelbond krijgen € 1,00 korting op het inschrijfgeld. De wandelaars van de donderdagavond groep kunnen gratis starten als ze hun wandel passe partout laten afstempelen. Ook wandelboekjes en IVV kaarten worden afgestempeld. Iedereen is welkom bij deze wandelingen, voor meer informatie zie www.wsvamicitia.nl. .

Onze volgende wandeltocht in Mill is op zondag 14 juni, de Millse Mars, noteer deze alvast in uw agenda.
Foto's:Voor foto's

https://nl-nl.facebook.com/pg/wandelsport/photos/?ref=page_internal