WSV Amicitia
Wandelen is gezond

  Beste deelnemers aan de vierdaagse van Nijmegen.We mogen weer. Dus zoals jullie van ons gewend zijn staan wij als Wsv Amicitia weer met een rustplaats langs de route. We zijn te herkennen aan onze rode banner. Loop gerust eens aan voor een drankje en een praatje
1 e dag voor Bemmel bij de betuwelijn aan de linkerkant.
2e dag voor Beuningen aan de wilhelminalaan aan de rechterkant.
3e dag zevenheuvelenweg na canadesekerkhof aan de linkerkant.
Banner van de club is zichtbaar.
Laatste dag geen verzorging.Wij  wensen alle deelnemers heel veel succes

 

Het is weer voorbij het feestje van de Avondwandelvierdaagse!


Vorige week was het dan zover de 6 e editie van de Avondwandelvierdaagse ging van start.

Dit evenement organiseren wij als wandelclub Amicitia, samen met Stichting Activiteiten Mill en met de gezamenlijke harmonieën uit Langenboom, Sint Hubert en Mill. Met een sponsorloop ten behoeve van hun opleidingsorkest.


Met ruim 100 deelnemers per avond is de organisatie zeer tevreden. Onder hen ook een groot aantal kinderen, hier zijn we erg blij mee. De basisscholen worden hiervoor elk jaar benadert om aandacht te schenken aan onze avondwandelvierdaagse, gelukkig werken de scholen hier graag aan mee en het heeft resultaat! Wandelen door jong en oud is zo goed voor je gezondheid.  

Ook de harmonieën hebben op de scholen een project verzorgd over gezamenlijk muziek maken, hoe belangrijk dit is voor de ontwikkeling van de kinderen. Ook zij zijn blij met deze mogelijkheid van samenwerking, zodat dit hun kas ten goede komt.


We zijn blij met de locaties van waaruit we deze wandelingen kunnen organiseren. We mochten gebruik maken van de kantine van de DWSH’18 in Wilbertoord, Café Broers in St. Hubert, Café De Misse in Langenboom en De Directeur in Mill. Ook zijn we de rustplaatsen Camping Boszicht en Strandbar Goeiedag erkentelijk voor hun welwillende medewerking.


Op de vierde en laatste dag kreeg iedereen die vier avonden heeft gewandeld een wandeldiploma en een medaille uitgereikt, een mooie herinnering aan vier avonden wandelplezier. We zagen dan ook veel blije gezichtjes, toch een hele prestatie!  

We bedanken de gezamenlijke harmonieën voor de prettige samenwerking en ook al onze leden die meegeholpen hebben om onze avondvierdaagse goed te laten verlopen, vier dagen lang, kantinedienst, stempelen, oversteekhulp, uitzetten van de routes en weer ophalen, inschrijven en nog zoveel meer!  


Als u heeft deelgenomen heeft u hopelijk genoten van de uitgezette routes. Maar zonder u en al onze vrijwilligers kan dit evenement niet plaats vinden, wat ons betreft volgend jaar weer!Meer informatie op onze website: www.wsvamicitia.nl.