WSV Amicitia
Wandelen is gezond

 

 

Mill, 19-1-2022

Nieuwsbrief voor de leden

Een korte terugblik over de afgelopen periode bij onze club, helaas de 2e wandeling van de 47e Winterserie op 19 december jl. kon niet doorgaan. Gelukkig konden we u de Wandelroute 4 wensbomen Mill-Langenboom-Sint Hubert-Wilbertoord aanbieden als alternatief, hebt u deze gewandeld? Het coronavirus legde/legt nog steeds beperkingen op.

Gelukkig kan a.s. donderdag het “donderdag wandelen” weer starten, wel rekening houden met de 1,5 meter regel. We zien u graag om 19.30 uur bij Myllesweerd. De horeca is nog gesloten.

Op 23 januari staat een ledenwandeling geplant in Gemert, deze is helaas geannuleerd. Hopelijk kunnen we 20 februari wel naar Nijmegen.

Op 25 januari is er een persconferentie, wie weet kan onze volgende wandeling in Mill op 30 januari wel doorgaan! Houd onze website voor het actuele nieuws in de gaten!

Opnieuw deze informatie in de nieuwsbrief: Op 12 oktober heeft onze Algemene Leden vergadering plaats gevonden. Het plan om met commissies te gaan werken is uitgelegd. Nu zijn we op zoek naar leden die ons hiermee willen helpen, “helpende handen”. Wat vindt u leuk om te doen? Bedenk iets wat u leuk vindt en geef een 1 e en liefst ook een 2 e voorkeur door aan uw secretaris Tonny v.d. Bergh per mail of telefoon, voor 25 januari a.s. Hoe meer mensen reageren, hoe beter de taken verdeeld kunnen worden. Mocht u vragen hebben dan horen we dit graag. Ook uw inbreng is van harte welkom! Mochten er helemaal geen of erg weinig reacties uwerzijds komen, dan zal dit op den duur voor het voort bestaan van onze club consequenties hebben.

Ook de KWbN is op zoek naar actieve leden, er komen nieuwe verkiezingen aan voor de ledenraad. Bijna 3 jaar na het aantreden van de huidige ledenraad is het tijd voor verkiezingen. Eind maart moet een nieuwe raad zijn geïnstalleerd. In de ledenraad zijn 12 plekken voor kandidaten van lid organisaties (2 per regio). Goed om alvast eens na te gaan of jijzelf of iemand anders van jouw organisatie deze belangrijke taak wil vervullen. Immers, een plek in de ledenraad is een mooie kans om mee te denken, praten en doen over de huidige en toekomstige koers van KWbN

Dit was het weer voor deze keer, als tip wil ik benadrukken houd onze website www.wsvamicitia.nl goed in de gaten.

 

Bestuur WSV Amicitia

Met vriendelijke groeten,

Tonny v.d. Bergh, secretaris

Secretaris@wsvamicita.nl

Telefoon 0485-453751