WSV Amicitia
Wandelen is gezond

DE WANDELING VAN 11-9-2022 NAAR HATTEM GAAT NIET DOOR


Wandel mee vanaf donderdag 22 september!

Wandelsportvereniging Amicitia Mill organiseert wekelijks op donderdagavond een leuke groepswandeling. U bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen!

 Vanaf 22 september organiseert Amicitia een speciale actie. In deze actieperiode kunt u vrijblijvend en gratis kennis maken met onze groepswandelingen. Hoe werkt het? De eerste twee keer mag iedereen, om kennis te maken gratis deelnemen aan de wandeling. Wilt u daarna vaker meedoen? Dan kunt u op donderdagavonden, ruim een half jaar lang tot 23 maart 2023 mee lopen. Ook kunt u hiermee vier keer deelnemen aan de grotere winterwandelingen op de zondagen 23 oktober,18 december, 29 januari en12 maart. U kunt uiteraard ook lid worden van Wandelsportvereniging Amicitia. Dit kan al vanaf € 27 per jaar en dan is deelname altijd gratis.

De wandelingen zijn voor iedereen, jong en oud, goed toegankelijk. We proberen om voor iedereen een zo goed mogelijk gelijk tempo aan te houden. We verzamelen vanaf 19.15 op de stoep voor Myllesweerd in Mill en vertrekken om 19.30. De wandeling duurt ongeveer een uur. Daarna is er gelegenheid om gezellig na te praten bij Myllesweerd. Tip: Neem een felgekleurd hesje of lampje mee zodat u in het donker goed zichtbaar bent. Deelname is op eigen risico.

Wandelen is gezond. Het is een van de meest effectieve manieren om te bewegen!

Indien u meer informatie wenst, neem dan contact op via secretaris@wsvamicitia.nl of 0485-453751. Vooraf aanmelden is niet nodig. We zien u graag vanaf donderdagavond 22 september!