Hoort u ook bij het grote legioen wandelaars dat mee doet aan de Nijmeegse vierdaagse? Dan kunt u nu hiervoor trainen. Of loopt u graag een wandeltocht, dan krijgt u nu de kans om dit in Mill te doen. Wandelsportvereniging Amicitia organiseert de Millse Mars, op zondag 2 juni voor de 65ekeer! Er zijn diverse nieuwe routes. De routes leiden de wandelaars door de wijde omgeving van Mill over verharde en onverharde paden. Onder andere door De Molenheidse-en Langenboomse bossen. Het gebied De Kuilen en rondom Kasteel Tongelaar. De routes zijn voorzien van pijlen. Er is voldoende rust gelegenheid. De start is vanaf Myllesweerd, Kerkstraat 3, 5451BM in Mill. U kunt kiezen uit de volgende afstanden 5-10-15-20-30-40 kilometer. Vooraf inschrijven is mogelijk.

Voor de komende Millse Mars starten we een proef met vooraf inschrijven

via mail.

Iedereen kan vanaf nu tot zaterdag 1 juni 12.00 uur vooraf inschrijven

voor de Millse Mars welke plaatsvindt op zondag 2 juni 2024.

Mail dan de volgende gegevens naarpenningmeester@wsvamicitia.nl

voornaam - achternaam - KWbN-nummer (indien van toepassing)

en de te wandelen afstand.

Groepsinschrijving is ook mogelijk.

Eigen leden kunnen ook vooraf inschrijven.

Indien verhindert na inschrijving: voor zaterdag 1 juni 2024 12.00 uur afgemeld,

dan krijg je 50 % van je inschrijfgeld terug.

Voor meer informatie kun je terecht op bovenstaand emailadres.

De starttijd is vanaf 7.00 uur. Tot 12.30 uur kunt u inschrijven, dan alleen nog voor de kortere afstanden. Het startbureau sluit om 17.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 per persoon, graag contant betalen, leden van een erkende wandelbond krijgen € 1,00 korting. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis inschrijven. Ook wandelboekjes en IVV kaarten worden afgestempeld. Iedereen is welkom bij deze wandelingen. Kijk voor het actuele nieuws, voordat u vertrekt altijd even op onze websitewww.wsvamicitia.nl